Persoonlijk interieurontwerp

V.a. € 695,-

Elkaar leren kennen

Alles begint bij een goed gesprek. Dat is ook hoe een persoonlijk interieurontwerp van start gaat. Ik leer je graag kennen. Wat is je persoonlijke smaak, wat is je leefstijl, wat zijn je passies, wat is de gezinssamenstelling, wat is jouw woondroom? Ik hoor het graag allemaal. Dit gesprek wordt door alle vragen & antwoorden vertaald naar een overzichtelijk plan van aanpak. Bij een goede klik & wederzijdse goedkeuring kunnen wij op basis van dit gesprek een vliegende start maken met de eerste stap in het interieurontwerp. 

 

Voorlopig ontwerp

Naar aanleiding van het kennismaking gesprek & het zien/meten van de ruimte(s) ga ik vol enthousiasme aan de slag met het voorlopige ontwerp. Tijdens deze afspraak heb ik alle details en ideeën uitgewerkt in een professionele uitgebreide presentatie. Hierin zal ik al mijn creatieve ideeën uitwerken in 3D en zo een goed realistisch beeld creëren. Tijdens deze presentatie wordt er ook in detail besproken welke meubels, kasten, vloerkleden, verlichting, raambekleding enz. er in de tekening verwerkt staan. We zullen de stoffen doornemen en alles samen bespreken. Persoonlijk vindt ik dit 1 van de leukste momenten uit het ontwerp proces. Jouw woonwens komt namelijk op papier tot werkelijkheid! 

Definitief ontwerp

Mochten er nog aanpassingen gedaan moeten worden aan het eerste ontwerp dan is dit het moment. De aanpassingen worden door mij verwerkt en op een creatieve manier uitgewerkt tot een schriftelijk document. Zo heb jij altijd een uitgewerkte versie van jouw nieuwe thuis bij de hand. Ook zullen wij een video maken van de ruimte en deze met jou delen. Voor nu zit mijn taak erop, of toch niet? 

Oplevering & realisatie

Enthousiast? Laat een bericht achter.

Wist je House of style ook een hele mooie woonwinkel heeft? Dit zorgt ervoor dat wij alles binnen eigen bereik kunnen uitvoeren. Door deze korte lijntjes & onze kennis van meubelen, zit je altijd goed.  Wij leveren de items altijd geheel persoonlijk en zullen ook de gehele styling verzorgen met de passende accessoires uit onze winkel. Vindt u de accessoires niet mooi? Niet erg, dan nemen wij ze gewoon mee terug. 

 

Ben je opzoek naar een interieurontwerpster en gaat je verbouwen, nieuw bouwen of heb je een woning gekocht in het buitenland? Dan kunnen wij je  hierin geheel ontzorgen. Interesse? Kijk dan eens op de pagina interieurontwerp & realisatie